Bistronauta Fehér 2016-2017.
(száraz fehér zenit, cserszegi, pinot blanc)
Tartályban és részben hordóban erjedt, 3 szőlőfajtából készült házasítás, a szőlőfajták többszöri szüret alkalmával kerültek be a címkékbe, így növelve a komplexitást az íz és az illat harmóniáját. Termőterület: Nyékládháza Pittyén és Peres dűlő
Bistronauta “Nemszáraz” 2015
(félszáraz pinot blanc, zenit)
Tartályban erjedt, félszáraz, 20 g erjedésből visszamaradt természetes maradékcukrot tartalmaz, rendkívül kedvező évjáratnak köszönhetően, illatában nyári virágok, őszibarack és méz
Termőterület: Nyékládháza Pittyén dűlő, termése
Bistronauta Vörös 2015
(száraz vörös zweigelt)
Nyílt kiskádakban erjedt és 1,5 évet pihent magyar-amerikai-francia tölgyfa hordókban az avasi mélyvölgyi pincénkben.
Termőterület: Miskolc, Lippa dűlő
Bistronauta Kékfrankos 2015
(száraz vörös kékfrankos)
Nyílt kiskádban erjedt 3 héten keresztül majd került francia és magyar hordókba, ahol közel 2 évet töltött és érlelődött.
Termőterület: Eger, (Grand Superior) Cigléd dűlő
Bistronauta Rozé 2018
(száraz zweigelt rozé)
A közkedvelt Saignée (léelválasztásos) technikával, tartályban erjedt könnyed gyümölcsös zweigelt szőlőből készült rozé bor.
Termőterület: Miskolc Lippa dűlő, Mályi Zúgó dűlő
Gallay Rozé 2019
(száraz zweigelt rozé)
Több órás héjjon áztatás után a Saignée (léelválasztásos) technikával, tartalmas, mély színű, zweigelt szőlőből készült rozé bor.
Termőterület: Miskolc Lippa dűlő,
Gallay Kabar 2018
(száraz fehér kabar)
A kabar Magyarország egyik legfiatalabb(hárslevelű és bouvier)keresztezéséből kifejlesztett különleges szőlőfajta.
Tartályban erjedt és érlelődött 10 hónapon keresztül, mely idő alatt intenzív seprőfelkeverést alkalmaztunk, hogy az íze még krémesebb és komplexebb legyen.
Termőterület: Tarcal
Gallay Nyékládháza 2016 (Super 12 Magyar Bor Nagydíj)
(száraz fehér zenit)
100% zenit, magyar-francia-amerikai hordókban erjedt és érlelődött 16 hónapon keresztül finomseprőn.(sur lie)
Termőterület: Nyékládháza Pittyén dűlő 386/400 pont